Sluoksniuoti blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuoti blyneliai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
300 g miltų,
1 kiaušinio,
1 stiklinė pieno,
1/2 stiklinės vandens,
šaukštelio cukraus,
žiupsnelio druskos.

Į d a r u i:
100 g maltos kiaulienos,
100 g maltos kiaulienos,
100 g maltos jautienos,
1 svogūno,
2-3 džiovintų grybų,
druskos,
pipirų,
prieskonių mišinio,
žalumynų,
2 kiaušinių blyneliams apvolioti.


GAMINIMAS:

Užminkykite kietą tešlą ir iškočiokite. Įdaras: smulkiai supjaustykite svogūną ir su išminkytais grybais pakepinkite aliejuje. Masę sudėkite į sumaišykitą maltą mėsą. Įberkite druskos, kitų prieskonių, gerai viską išmaišykite. Įdarą tepkite ant iškočiotos tešlos, ją susukite į vyniotinį ir supjaustykite 4-5 cm pločio gabalėliais.

Apvoliokite plaktame kiaušinyje, kepkite ant mažos ugnies. Prieš patiekdami įpilkite grietinės ir patroškinkite orkaitėje. Padažą galite paruošti iš spirgučių, grybų, svogūnų, grietinės su žiupsneliu druskos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668