Sriuba "Žirniukas" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sriuba "Žirniukas"


INGREDIENTAI:

1,5 l vandens,
2 stiklinės žirnelių,
1 poras,
1 lydytas sūrelis,
druskos,
malto muskato,
maltų baltųjų pipirų.

K u k u l i a m s:
300 g maltos vištienos,
2 šaukštai grietinėlės,
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
druskos,
maltų baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Kukuliams suminkykite visus produktus iki vientisos masės. Suformuokite kukulius ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Pavirę 10 min. sudėkite žirnelius ir griežinėliais supjaustytą porą. Baigiant virti į dubenėlį įpilkite karšto sultinio ir jame ištirpinkite lydytą sūrelį. Šią masę supilkite į sriubą. Paskaninkite prieskoniais ir pavirkite 3 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668