Vištienos maltinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos maltinukai


INGREDIENTAI:

600g vištienos,
100g sudžiūvusios bandelės,
stiklinė pieno,
kiaušinis,
šaukštas sviesto,
100g pievagrybių,
maltų džiūvėsėlių,
taukų,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Vištieną 2 kartus permalti, bandelę išmirkyti piene. Iš maltos mėsos, bandelės, kiaušinio, tirpinto sviesto, pipirų, druskos išminkyti faršą. Nuvalytus, nuplautus pievagrybius smulkiai supjaustyti ir iškepti (galima įdėti pjaustytų svogūnų, truputį riebalų, maltų džiūvėsėlių). Atvėsinti. Mėsos faršą padalinti į aštuonias dalis, jas suploti į
blynus, uždėti grybų, galus sulipdyti ir padaryti pailgus maltinukus. Apvolioti miltuose ir iškepti.

10 min. įkišti į karštą orkaitę. Patiekti su keptomis bulvėmis, morkomis ir žirneliais ar daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668