Lietiniai su špinatais arba dilgėlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietiniai su špinatais arba dilgėlėmis


INGREDIENTAI:

Lietinių blynų,
2 svogūnų,
pakelio šaldytų špinatų arba poros saujų jaunų dilgėlių (pavasarį) su koteliais.


GAMINIMAS:

Špinatus atšildykite, nupilkite susidariusį skystį. Dilgėles 10 min. pamerkite į šaltą vandenį. Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Baigiant jiems kepti, sudėkite supjaustytas dilgėles arba špinatus.

Porą minučių patroškinkite, nukaiskite ir palikite uždengtoje keptuvėje šiek tiek pašusti.
Tada įdarą dėkite į lietinius ir dar kartą apkepkite. Valgykite su grietine arba naminiu pomidorų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668