Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
100 g pievagrybių,
svogūnas,
250 šoninės,
250 g dešros,
4 kiaušiniai,
1/2 stiklinės grietinės,
250 g aštraus fermentinio sūrio,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Bulves išvirti su lupenomis. Kai išvirs, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pakepinti šoninę, sudėti dešrą ir svogūnus. Atskirai iškepti pievagrybius. Į kepimo skardą sudėti šoninę, bulves, kietai virtus kiaušinius, dešrą ir grybus, apipilti grietine, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668