150 g miltų,
1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių,
druskos,
1 kiaušinio,
80 ml pieno,
90 g nuluptų ir supjaustytų rūgštesnių obuolių,
20 g ištirpinto sviesto arba margarino,
10 g cukraus,
15 ml apelsinų sulčių,
tarkuotos apelsino žievelės,
vanilinio cukraus,
aliejaus,
cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Persijokite miltus, kepimo miltelius, įberkite druskos. Dubenyje išplakite kiaušinį ir pieną. Ten pat sudėkite obuolius, sviestą, apelsinų sultis, tarkuotą apelsino žievelę, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.
Viską sudėkite į vieną dubenį ir išmaišykite. Imkite tešlą šaukštu ir atsargiai dėkite į įkaitintą aliejų. Virkite, kol apskrus. Nusausinkite ant popierinio rankšluoščio. Pabarstykite miltiniu cukrumi.