150 g obuolių,
1 svogūno,
400 g morkų,
1-2 šaukštų aliejaus,
250 ml obuolių sulčių,
50 g makaronų,
80 ml grietinėlės,
2-3 šaukštelių daržovių sultinio,
20 g Worcesterio padažo,
4-6 virtų nuluptų krevečių,
1/2 šaukšto smulkintų krapų,
druskos,
baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Nuluptus obuolius ir morkas stambiai sutarkuokite, sumaišykite su Worcesterio padažu, smulkiai pjaustytais svogūnais ir kepkite ant nekaitrios ugnies. Viską suverskite į verdantį daržovių sultinį.
Užvirinkite su obuolių sultimis ir sukrėskite obuolių tarkių, morkų ir pomidorų padažo masę, berkite makaronus, pagardinkite druska ir baltais pipirais. Virtas krevetes dėkite į sriubą ir virkite 3-5 min. Išvirusią sriubą paskaninkite smulkintais krapais ir grietinėle.