Čirvinių blynų užkandėlė su kepsneliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Čirvinių blynų užkandėlė su kepsneliais


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
1 stiklinės bulvių košės,
3 kiaušinių,
1 smulkinto pakepinto svogūno,
žalumynų (krapų, bazilikų, petražolių),
1 stiklinės rūgpienio arba kefyro,
2 šaukštų miltų,
1 šaukšto krakmolo,
100 g varškės,
30 g kietojo tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų.

K e p s n e l i a m s:
300 g maltos mėsos (jautienos ir kiaulienos),
druskos,
pipirų,
2 kiaušinių,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus kepti,
salotų lapų,
pomidorų,
majonezo,
natūralaus jogurto ir
žalumynų padažui.


GAMINIMAS:

Išmaišykite tešlą iš jai skirtų produktų. Įkaitinkite čirvinių blynų keptuvę, ją patepkite aliejumi ar lašinių gabaliuku ir šaukštu pilkite tešlą. Kepkite, kol gražiai apskrus. Paruoškite kepsnelius. Faršą pagardinkite druska ir pipirais, įmuškite 1 kiaušinį. Padarykite nedidelius kukulius, dėkite juos ant lentelės ir peilio šonu sumuškite kepsnelius.

Tada merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Sumaišykite majonezą, jogurtą ir kapotus žalumynus. Blynų užkandėlę patiekite su kepsneliais, salotų lapais, pomidorais ir padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668