400 g karbonado (4-6 porcijos),
2 svogūnai,
2-3 vyniniai obuoliai,
2 stiklinės balto vyno,
3/4 stiklinės grietinės,
2 šaukštai sviesto,
šaukštas krakmolo,
2 šaukštai kvietinių miltų,
prieskonių sriubai,
pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Nuluptus svogūnus ir obuolius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Baigiant kepti, įberti pipirų, druskos. Karbonadą supjaustyti, išmušti, užberti druskos, apvolioti miltuose ir kepti, kol pagels. Mėsą sudėti į troškintuvą su svogūnais ir obuoliais, užpilti vynu ir troškinti maždaug 20 min. Paruoštus karbonadus sudėti ant pašildytos lėkštės. Likusį troškinio padažą išmaišyti su grietine ir krakmolu, įberti sriubos prieskonių ir šiuo padažu užpilti karbonadus. Patiekti su makaronais, pabarstytais fermentiniu sūriu, ir daržovėmis.