Ryžių apkepas su vyšniomis ir padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių apkepas su vyšniomis ir padažu


INGREDIENTAI:

120 g ryžių,
50 g varškės,
2 kiaušinių,
50 g cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
3 šaukštų grietinėlės.

P a d a ž u i:
200 g vyšnių,
0,25 ml vyšnių sulčių,
70 g cukraus,
1 citrinos,
2 šaukštų pudingo,
druskos,
2 melisų šakelių.


GAMINIMAS:

Išvirkite birią ryžių košę. Ją suberkite į dubenį, sudėkite ištrintą per sietelį varškę, su cukrumi išplaktus kiaušinius, vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišykite. Kepimo formą ištepkite riebalais. Į norimą formą sukrėskite paruoštą masę, išlyginkite paviršių ir viršų aptepkite grietinėle. Kepkite orkaitėje, kol viršus gražiai pagels.

Vyšnių padažas: vyšnias nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai sukapokite. Jas suberkite į puodą, sudėkite cukrų, tarkuotą citrinos žievelę ir citrinos sultis. Pavirkite apie 5-7 min. Vanilės skonio pudingą išmaišykite su vandeniu ir suberkite į verdančias vyšnias. Padažą virkite, kol šis sutirštės. Jį patiekite prie iškepusio ryžių pudingo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668