500 plačiajuosčių lakštinių makaronų,
130 g sviesto,
2 obuolių,
250 g varškės,
3-4 kiaušinių,
2 šaukštelių malto cinamono,
250 g cukraus,
saujelės razinų,
1/2 šaukštelio sodos,
druskos.
GAMINIMAS:
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Lakštinius išvirkite pagal instrukciją ir nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jį sumaišykite su lakštiniais. Po to stambia tarka sutarkuokite obuolius ir kartu su varške, plaktais kiaušiniais, cinamonu, razinomis, cukrumi, soda ir žiupsneliu druskos sumaišykite su lakštiniais.
Gautą masę perdėkite į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę, kepkite apie 1 val., kol viršus gražiai apskrus. Šį patiekalą galite valgyti ir šaltą.