Virtinukai su paprikų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtinukai su paprikų padažu


INGREDIENTAI:

3 kiaušinių,
6 šaukštų vandens,
druskos pagal skonį,
400-500 g miltų,
450 g jautienos,
450 g avienos,
1 svogūno,
1 šaukšto sviesto.

P a d a ž u i:
po 1/2 geltonos, raudonos, žalios paprikos,
grietinės,
druskos,
pipirų,
smulkintos morkos,
2 pomidorų,
500 ml grietinės,
po 1 šaukštelį smulkintų čiobrelių ir
mairųnų.


GAMINIMAS:

Tešla: į indą įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį, pasūdykite, suberkite 200 g miltų ir viską gerai išmaišykite. Subėrę likusius miltus, tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais ar apskritimais. Mėsa: avieną ir jautieną sumalkite. Svogūną supjaustykite ir pakepinkite ant sviesto.

Svogūnus suberkite į mėsą, pasūdykite, pridėkite pipirų ir gerai išmaišykite. Mėsą imkite nedideliais kiekiais, dėkite ant tešlos lopinėlių vidurio. Lopinėlių kraštus sulenkite, galus sugnaibykite, kad gerai suliptų. Paruoštus virtinukus dėkite į verdantį vandenį ir pamažu maišykite.

Virkite tol, kol visi virtinukai iškils į paviršių, dar pavirkite 3-5 minutes. Padažas: kubeliais supjaustytas morkas pakepinkite svieste. Suberkite paprikas, pomidorus ir supilkite grietinę. Viską patroškinkite 5-7 min. Pagardinkite prieskoniais ir patiekite prie virtinukų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668