Keptas upėtakis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas upėtakis


INGREDIENTAI:

2 didesnių ar 4 mažų upėtakių,
1-2 citrinų,
ryšelio prieskoninių žolelių (petražolių, raudonėlių, krapų),
pipirų,
druskos,
2-4 šaukštų sviesto.


GAMINIMAS:

Upėtakius nuplaukite ir gerai nusausinę įtrinkite druska bei pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis. Į upėtakių vidų prikimškite prieskoninių žolelių, ant viršaus uždėkite citrinų griežinėlių.

Ant sviestinio popieriaus uždėkite po šaukštą sviesto, ant jo dėkite upėtakius, suvyniokite ir kepkite orkaitėje apie 20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668