Avokadų ir ikrų užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokadų ir ikrų užkandis


INGREDIENTAI:

(4 asmenims)
2 avokadai,
pusės citrinos sultys,
po 2 šaukštus raudonųjų ir
juodųjų ikrų,
2 šaukštai tepamojo lydyto sūrelio,
2 šaukštai varškės,
pipirų ir
druskos pagal skonį,
žalumynų papuošti.


GAMINIMAS:

Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kaulus ir išskobkite minkštimą. Avokadų minkštimą apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepajuoduotų. Į trintuvą sudėkite avokadų minkštimą, varškę, lydytą sūrelį ir paskaninę pipirais bei druska sutrinkite į vientisą masę. Avokadų masę padalykite pusiau, į vieną jos dalį sudėkite raudonuosius ikrus (pasilikite papuošti).

Į kitą sudėkite juoduosius ikrus(taip pat pasilikite papuošti).Atsargiai sumaišykite ir sudėkite paruoštą avokadų masę į avokadų žievės indelius. Ant viršaus uždėkite raudonųjų, juodųjų ikrų ir papuoškite žalumynais. Šiam užkandžiui galima naudoti ir vienos rūšies ikrus-tik raudonuosius ar tik juoduosius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668