Kiniški kalmarai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniški kalmarai


INGREDIENTAI:

1 kg kalmarų,
2 svogūnai,
3-4 skiltelės česnako,
2 šaukštai sojų padažo,
šaukštelis cukraus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Kalmarus atšildykite ir išvalykite-neturi likti nė menkiausios plėvelės. Trumpai apvirkite vandenyje, išgriebkite ir nuvarvinkite. Kol kalmarų mėsa vėsta, paruoškite svogūnus bei česnakus. Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais, apkepkite keptuvėje. Kalmarus supjaustykite žiedeliais arba juostelėmis.

Suberkite juos į apkepusius svogūnus. Kepkite maždaug minutę. Įberkite cukraus, druskos, pipirų, įpilkite sojų padažo, viską labai greitai išmaišykite, nemažindami ugnies. Kepkite dar porą minučių ir nuimkite nuo viryklės. Belieka išspausti česnaką ir išmaišyti. Valgyti galima ir kaip karštą patiekalą, ir kaip užkandį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668