Kepenėlių vėrinukai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenėlių vėrinukai


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

400-500 g kalakutų kepenėlių,
pipirų,
druskos,
džiovintų rozmarinų,
kitų mėgstamų prieskonių,
apie 16-20 griežinėlių šaltai rūkyto kumpio ar šoninės,
8 riekelių paskrudinto batono.

P a d a ž u i:
saujos džiovintų slyvų,
200 g grietinėlės,
prieskonių.

GAMINIMAS:

Kepenėles supjaustykite ir apkepkite keptuvėje, paskaninkite prieskoniais. Kiekvieną kepenėlės gabaliuką apvyniokite kumpiu, susmeikite ant medinių pagaliukų ir kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Tiekite uždėję ant skrudinto batono ir apipylę padažu. Padažui slyvas gerai išmirkykite, užpilkite grietinėlės ir kaitinkite tol, kol grietinėlė sutirštės. Paskaninkite prieskoniais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668