1 varškės sūrio (22 proc. riebumo),
1 poro,
1 raudonos paprikos,
1 didelio pomidoro,
nemažo ryšelio šviežių krapų,
prieskonių pagal skonį-
džiovintų mairūnų,
bazilikų,
pipirų,
šiek tiek druskos,
50 g sviesto.
GAMINIMAS:
Poro baltąją dalį supjaustykite išilgai į keturias dalis, papriką-į keturias skiltis, pomidorą-stambiais griežinėliais. Sūrį ištepkite sviestu, apibarstykite prieskoniais ir druska, padėkite ant trigubo sluoksnio folijos, iš visų pusių apdėkite krapais ir likusiomis daržovėmis.
Rada daržovėmis apdėtą sūrį kruopščiai suvyniokite į foliją, apspaudykite, kad nebūtų plyšelių, dėkite ant grotelių į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40 minučių. Skanus ne tik sūris, bet ir taip iškeptos daržovės. Šis patiekalas labai skaniai iškepa lauke ant žarijų.