400-500 g kiaulienos filė,
1 stiklinės išmirkytų džiovintų abrikosų,
kiaulienos prieskonių,
250-300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
džiovintų ar šviežių rozmarinų,
1 galvutės svogūno,
1/2 stiklinės baltojo desertinio vyno,
pipirų ar kitų prieskonių.
GAMINIMAS:
Kiaulienos filė viduryje įpjaukite ir įtrinkite prieskoniais. Į vidurį prikimškite abrikosų ir apkepkite keptuvėje iš visų pusių. Tešlą atšildykite, ant jos dėkite atšalusią mėsą ir susukite. Viršuje įpjaukite, patepkite plaktu kiaušiniu.
Pabarstykite rozmarinu ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių. Likusius abrikosus supjaustykite, apkepkite su susmulkintu svogūnu, supilkite vyną, prieskonius, patroškinkite kelias minutes ir patiekite su kepsniu.