Kvakamolė-avokadų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kvakamolė-avokadų padažas


INGREDIENTAI:

3 prinokę avokadai,
pusė svogūno roputės,
citrina,
2 česnakų skiltelės,
keli lašai "Tabasco" padažo,
druskos ir
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Iš pradžių pasiruoškite visus priedus. Česnakus nulupkite ir sugrūskite, svogūnus kuo smulkiau sukapokite, iš citrinos išspauskite sultis. Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir šaukštu išskobkite visą minkštimą. Iš karto apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.

Viso kiekio iš karto nepilkite, kad nebūtų per rūgštu. Į indą su avokadų minkštimu sudėkite svogūnus, česnakus, įlašinkite padažo ir sutrinkite.Galima trinti šakute arba elektriniu trintuvu. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, jei reikia, dar parūgštinti. Masę sukrėskite į dailų dubenį ir patiekite su kukurūzų traškučiais.

Visų trijų avokadų kauliukų neišmeskite, bent vieną pasilikite. Po vakarėlio kvakamolės likučius sukrėskite į stiklainį ir įdėkite kauliuką-masė netamsės ir ilgiau išliks šviežia.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668