Žirnių sriuba su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žirnių sriuba su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

1,5 l vandens,
300 g pievagrybių,
4 šaukštai žirnių,
2 šaukštai sviesto,
1 svogūnas,
1 morka,
5 kvapiųjų pipirų žirneliai,
2-3 laurų lapai.


GAMINIMAS:

Atskirai išvirkite žirnius. Pievagrybius nuvalykite ir išvirkite. Tada išgriebkite iš vandens ir nuvarvinkite. Nuoviro neišpilkite. Pievagrybius supjaustykite skiltelėmis. Supjaustytus grybus, virtus žirnius, pipirus, laurų lapus sudėkite į nuovirą ir pavirkite 5 min.

Tuo metu aliejuje pakepkite susmulkintus svogūnus ir morką. Sudėkite juos į sriubą. Puodą uždenkite ir palaikykite 10 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668