Lietiniai su rūkyta žuvimi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietiniai su rūkyta žuvimi


INGREDIENTAI:

Tešla:
stiklinė pieno,
stiklinė vandens,
1,5 stiklinės miltų,
2 kiaušiniai

Įdaras:
300 g rūkytos žuvies,
svogūnas,
1/2 stiklinės grietinės,
pipirų,
druskos,
gabalėlis lašinių,
6 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
druskos.


GAMINIMAS:

Į dubenėlį įmušti kiaušinius, suberti miltus, truputį druskos, įpilti pieno, vandens ir išplakti. Įkaitintą keptuvę patepti lašiniais ir iškepti lietinius (iš vienos pusės). Keletą tešlos šaukštelių palikti. Žuvį nulupti, išimti kaulus ir šakute sutrinti. Įdėti riebaluose pakepintus smulkintus svogūnus, grietinę ir gerai išmaišyti. Apkeptą lietinių pusę aptepti žuvies mase, suvynioti. Kiekvieną lietinį apvolioti likusioje tešloje ir džiūvėsėliuose, apkepti iš abiejų pusių. Patiekti su pomidorų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668