300 g nuvalytų moliūgų,
2 vidutinio dydžio obuolių,
15 džiovintų abrikosų,
pagal skonį medaus arba cukraus,
2 šaukštų krakmolo,
100 ml šalto vandens (krakmolui išmaišyti),
800 ml karšto vandens (kisieliui).
GAMINIMAS:
Moliūgų, obuolių minkštimus, nuplautus abrikosus užpilkite vandeniu, kad vos semtų. Pavirinkite maždaug 15 min., kad obuoliai ir moliūgai suminkštėtų. Galima obuolius ir moliūgus iškepkite orkaitėje, o abrikosus išvirkite. Suminkštėjusius vaisius, moliūgus suplakite iki tyrės. Paragaukite-jei nepakanka saldumo, pridėkite medaus arba cukraus.
Šaltame vandenyje išmaišykite krakmolą. Tyrę praskieskite karštu virintu vandeniu, pastatykite ant ugnies ir maišant plona srovele supilkite krakmolą. Virkite maždaug 2 min., kol kisielius sutirštės. Kisielių galima paskaninti gvazdikėliais, cinamonu. Tirštesnis valgomas šaukšteliais kaip desertas, skystesnis patiekiamas kaip gėrimas.