"Pavasario" salotos su garstyčių aliejumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Pavasario" salotos su garstyčių aliejumi


INGREDIENTAI:

Salotų gūžė,
mėlynasis svogūnas,
6 ridikėliai,
6 marinuoti pievagrybiai,
2 šaukštai saulėgrąžų branduolių.

P a d a ž u i:
šaukštas citrinų sulčių,
2 šaukštai garstyčių aliejaus,
šaukštas vandens,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Salotas suplėšykite, svogūną ir ridikėlius supjaustykite griežinėliais, pievagrybius susmulkinkite. Į susmulkintus produktus įberkite saulėgrąžų branduolių ir atsargiai išmaišykite. Paruoškite padažą ir užpilkite salotas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668