250 g ryžių miltų makaronų,
1 svogūno,
5-7 g svogūnų laiškų,
150 g kiaulienos kumpio be kaulų,
250 g krevečių (virtų, išlukštentų),
2 kiaušinių,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
2 šaukštelių sojų padažo (geriau dera šviesusis),
1 šaukštelio kario pastos,
1 šaukštelio sezamų sėklų,
žiupsnelio druskos.
GAMINIMAS:
Ryžių makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės. Svogūną ir kiaulieną supjaustykite plonais šiaudeliais, laiškus-3 cm ilgio juostelėmis. Išplakite kiaušinius, keptuvėje įkaitinus šaukštą aliejaus iškepkite omletą, atvėsinkite ir supjaustykite siauromis juostelėmis.
Sumaišykite makaronus su svogūnais, jų laiškais ir tą mišinį 2-3 min. pakepinkite aliejuje ant kaitrios ugnies. Į tą pačią keptuvę sudėkite kiaulieną, omleto juosteles, krevetes, supilkite sojų padažą, kario pastą, įberkite žiupsnelį druskos, viską permaišykite ir dar kepinkite maždaug 7 min. Prieš patiekiant apibarstykite sezamų sėklomis.