5 kiaušinių,
200 g karališkų krevečių,
100 g kietojo sūrio,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
šiek tiek majonezo,
žalumynų,
raudonųjų ikrų papuošti.
GAMINIMAS:
Kiaušinius kietai išvirkite, ataušinkite, nulupkite, perpjaukite išilgai per pusę ir išimkite trynius. Juos sutrinkite atskirame indelyje. Sūrį smulkiai sutarkuokite. Virtas krevetes išlukštenkite, po vieną palikite kiekvienai kiaušinio puselei padengti.
Likusias smulkiai sukapokite. Sumaišykite trynius, smulkintas krevetes, sūrį, 2-3 šaukštus majonezo, mišinį paskaninkite druska, maltais pipirais. Gauta mase įdarykite baltymų laivelius, papuoškite žalumynais, krevetėmis, ikrais.