4 pailgų bandelių,
300 g plonai pjaustyto fermentinio sūrio,
1 didelio obuolio,
6 šaukštų alyvuogių "Kalamanta" (be kauliukų),
1 kupino šaukšto medaus,
žiupsnelio raudonėlių,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Bandeles perpjaukite išilgai per pusę. Obuolį supjaustykite plonomis riekelėmis. Alyvuoges perpjaukite per pusę, užpilkite alyvuogių aliejumi ir medumi, tada šiek tiek patrinkite elektriniu trintuvu. Masę pagardinkite raudonėliais.
Ant apatinių bandelių puselių dėkite po du griežinėlius sūrio, tada-obuolio riekelių. Ant jų užtepkite šiek tiek alyvuogių masės, dėkite dar po du griežinėlius sūrio. Uždenkite viršutinėmis puselėmis ir kepkite orkaitėje ant grotelių.