200 g virtos žuvies filė,
1-2 šviežių agurkų,
2 pomidorų,
1 raudonojo svogūno,
100 g kietojo sūrio,
4 šaukštų majonezo,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 šaukštų majonezo,
1 šaukštelio acto,
krapų,
druskos,
1-2 šaukštų raudonųjų ikrų papuošti.
GAMINIMAS:
Virtą žuvį, agurkus, pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais. Svogūną smulkiai sukapokite. Padažas: sūrį smulkiai sutarkuokite, sumaišykite su aliejumi, actu ir majonezu. Pagardinkite druska.
Sumaišykite žuvies filė ir daržoves. Įmaišykite sūrio padažą. Salotas galite sudėti sluoksniais į salotinę ar mažesnius indelius tokia tvarka: žuvis, agurkai, svogūnai ir pomidorai. Kiekvieną sluoksnį aptepkite padažu. Papuoškite ikrais.