Kopūsto galva,
6 pievagrybiai,
3-4 pomidorai,
petražolių, 
morka,
1/4 žiedinio kopūsto,
2 saliero šakelės,
paprikos ankštis,
2 svogūnai, 
žalių žirnelių (šviežių),
dešros (nebūtinai),
šaukštas sultinio koncentrato,
maltos paprikos (saldžios arba
aštrios),
kmynų, 
pipirų,
čiobrelių, 
druskos.						
			
			
            
			
GAMINIMAS:
			
	
	
					   
			Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste. Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną. Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais. Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l. vandens, sultinio koncentratu, sudėti grybus ir troškinti, kol daržovės suminkštės. Baigiant suberti prieskonius, keptą dešrą.