Obuolių drebučiai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių drebučiai


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1,5 kg obuolių (tokių, kuriuose daugiau pektino),
800 g cukraus.

GAMINIMAS:

Nei lupti, nei sėklalizdžių išpjaustyti nereikia. Obuolius supjaustykite ketvirčiais, sudėkite į puodą, įpilkite vandens, kad vos apsemtų, puodą uždenkite, ant didelės ugnies užkaitinkite ir virkite 15-20 min.

Masę supilkite į keliaguba marle išklotą rėtį ir palikite, kad ištekėtų visas skystis. Paskui atsargiai, kad drumzlės liktų ant dugno, nupilkite skystį į švarų puodą ir neuždengtą virinkite, kol maždaug ketvirtadalis nugaruos.

Pamatuokite, kiek skysčio liko, tada apskaičiuokite, kiek cukraus berti. Litrui reikia 800 g cukraus. Saldintą skystį virkite, kol visas cukrus ištirps, supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668