Obuolių drebučiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių drebučiai


INGREDIENTAI:

1,5 kg obuolių (tokių, kuriuose daugiau pektino),
800 g cukraus.


GAMINIMAS:

Nei lupti, nei sėklalizdžių išpjaustyti nereikia. Obuolius supjaustykite ketvirčiais, sudėkite į puodą, įpilkite vandens, kad vos apsemtų, puodą uždenkite, ant didelės ugnies užkaitinkite ir virkite 15-20 min.

Masę supilkite į keliaguba marle išklotą rėtį ir palikite, kad ištekėtų visas skystis. Paskui atsargiai, kad drumzlės liktų ant dugno, nupilkite skystį į švarų puodą ir neuždengtą virinkite, kol maždaug ketvirtadalis nugaruos.

Pamatuokite, kiek skysčio liko, tada apskaičiuokite, kiek cukraus berti. Litrui reikia 800 g cukraus. Saldintą skystį virkite, kol visas cukrus ištirps, supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668