Liežuvių ir marinuotų svogūnų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liežuvių ir marinuotų svogūnų salotos


INGREDIENTAI:

3 virtų kiaulių liežuvių,
1 apelsino,
2 svogūnų,
4 kietai virtų kiaušinių,
1 stiklinės majonezo,
po žiupsnelį druskos,
cukraus,
3-4 šaukštų vyno acto.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Stiklinėje vandens išmaišykite žiupsnelį cukraus, druskos (maždaug po šaukštelį) ir actą. Svogūnus užpilkite paruoštu marinatu ir 1 val. padėkite į šaldytuvą.

Liežuvius ir kiaušinius supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Luptas apelsinų skilteles supjaustykite ketvirtadaliais. Į salotinę sluoksniais sudėkite marinuotus svogūnus, liežuvius ir užpilkite trečdaliu majonezo. Sudėkite kiaušinių sluoksnį ir taip pat užpilkite majonezu. Pabaigoje sudėkite apelsinus ir užpilkite likusiu majonezu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668