3 virtų kiaulių liežuvių,
1 apelsino,
2 svogūnų,
4 kietai virtų kiaušinių,
1 stiklinės majonezo,
po žiupsnelį druskos,
cukraus,
3-4 šaukštų vyno acto.
GAMINIMAS:
Svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Stiklinėje vandens išmaišykite žiupsnelį cukraus, druskos (maždaug po šaukštelį) ir actą. Svogūnus užpilkite paruoštu marinatu ir 1 val. padėkite į šaldytuvą.
Liežuvius ir kiaušinius supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Luptas apelsinų skilteles supjaustykite ketvirtadaliais. Į salotinę sluoksniais sudėkite marinuotus svogūnus, liežuvius ir užpilkite trečdaliu majonezo. Sudėkite kiaušinių sluoksnį ir taip pat užpilkite majonezu. Pabaigoje sudėkite apelsinus ir užpilkite likusiu majonezu.