Kiniška kiauliena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniška kiauliena


INGREDIENTAI:

500 g minkštos kiaulienos,
50 g džiovintų grybų,
po vieną raudonąją ir
žaliąją papriką,
nedidelis poras,
2 morkos,
4 šaukštai aliejaus,
stiklinė tirpaus sultinio,
šaukštas krakmolo,
druskos.

M a r i n a t u i:
2 šaukštai sojų padažo,
2 šaukštai acto,
šaukštelis druskos,
pusė šaukštelio cukraus arba medaus,
šaukštelis džiovintų ciberžolių.


GAMINIMAS:

Pailgais gabaliukais supjaustytą mėsą užpilkite marinatu (sumaišykite visus jam skirtus produktus) ir palikite 1 val. Galima ir ilgiau, tik tuomet reikia laikyti šaldytuve. Grybus užpilkite verdančiu vandeniu ir pusvalandžiui palikite mirkti. Paprikas, porą ir morkas supjaustykite šiaudeliais.

Mėsą nuvarvinkite, sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir maišant 3 min. pakepinkite ant didelės ugnies. Nustumkite prie keptuvės kraštų, sudėkite paruoštas daržoves ir jas pakepinkite. Kai daržovės apskrus, supilkite sultinį, pasūdykite.

Sumažinkite ugnį ir uždengus dar 10 min. troškinkite. Sudėkite juostelėmis supjaustytus grybus. Po 5 min. supilkite marinatą, truputyje vandens išleistą krakmolą, užvirinkite ir tuoj pat išjunkite ugnį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668