400 g keptos jautienos,
2 didelių greipfrutų,
400 g konservuotų šparaginių pupelių,
1 svogūnų,
1 gūžės šviežių salotų.
P a d a ž u i:
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų obuolių arba baltojo vyno acto,
po žiupsnelį cukraus arba medaus,
druskos,
šviežiai grūstų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais. Įmaišykite nuluptas greipfrutų skilteles, žiedais pjaustytą svogūną, nukoštas bei susmulkintas pupeles. Paruoškite padažą iš recepte nurodytų produktų, užpilkite prieš tai pasiruoštu mišiniu.
Uždenkite. Lengvai supurtykite ir 30 min. palaikykite šaltai. Sukrėskite šaldytą mišinį į gilią salotinę, išklotą nuplautais ir nuvarvintais salotų lapais, ir pabarstykite šviežiai grūstais pipirais.