Agurkas,
morka,
paprika,
žalumynų,
skiltelė česnako,
100 g ryžių vermišelių,
šaukštelis korėjietiškų morkų prieskonių.
P a g a r d u i:
50 ml bekvapio aliejaus,
šaukštelis acto,
2 šaukšteliai cukraus,
druskos.
GAMINIMAS:
Morką ir agurką sutarkuokite. Papriką supjaustykite plonais šiaudeliais. Ryžių vermišelius panardinkite į verdantį vandenį ir virkite 5-7 minutes. Perliekite šaltu virintu vandeniu. Sumaišykite ryžių vermišelius su daržovėmis. Įspauskite česnakų, įberkite kapotų žalumynų ir korėjietiškų morkų prieskonių.
Viską išmaišykite. Paruoškite pagardą: įkaitinkite aliejų, įdėkite cukraus, druskos, įpilkite acto ir išmaišykite. Šiuo mišiniu apliekite ryžių vermišelius su daržovėmis ir leiskite valandą pastovėti.