150 g ilgagrūdžių ryžių,
3 kiaušiniai,
2 šaukštai aliejaus,
2 skiltelės česnako,
5 svogūnų laiškai,
125 g žaliųjų žirnelių,
šaukštas žaliųjų žirnelių,
šaukštas sojų padažo,
druskos.
GAMINIMAS:
Ryžius virkite maždaug 10-12 minučių, kad būtų beveik išvirę, tačiau ne visiškai minkšti. Tuomet nupilkite vandenį ir praplaukite šaltu vandeniu. Į puodą įmuškite kiaušinius, šiek tiek paplakite, pastatykite ant silpnos ugnies ir pakaitinkite vis pamaišykite, kol jie truputį sutvirtės.
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Į ją sudėkite sugrūstus česnakus, supjaustytus svogūnus, išvirtus žirnius ir kepkite 1-2 minutes. Tada suberkite ryžius ir išmaišykite. Sudėkite kiaušinius, įpilkite sojų padažo, pagardinkite druska ir vėl išmaišykite. Išdėkite į lėkštes ir papuoškite susmulkintais svogūnų laiškais.