Skardinė kukurūzų,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
stiklinė pieno,
1/2 stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio,
2 stiklinės smulkiai supjaustytų salierų šaknų,
pusė ankšties žalios,
pusė ankšties raudonos paprikos,
svogūnas,
mažas indelis pomidorų tyrės,
pusė šaukšto druskos,
1/4 šaukštelio maltos paprikos,
žiupsnelis maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Kukurūzus, salierus, smulkiai supjaustytą papriką ir svogūną užpilti šaltu vandeniu (kad apsemtų daržoves). Supilti pomidorų tyrę, įberti druskos, pipirų. Virti ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės. Ant mažos ugnies svieste pakepinti miltus, pamažu supilti pieną ir maišyti, kol pasidarys vientisa masė. Šią masę supilti į sriubą, suberti sūrį, maltą papriką.