Žuvies salotos su padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies salotos su padažu


INGREDIENTAI:

500 g žuvies filė,
100 g paruoštų krevečių,
150 g ančiuvių filė,
4 šaukštų alyvuogių,
2 šaukštų smulkintų šviežių petražolių,
3 šakelių šviežių melisų,
8 šviežių salotų lapų,
3 šaukštų augalinio aliejaus,
6 šaukštų sauso baltojo vyno,
1 šaukšto citrinų sulčių,
2 svogūnų,
1 raudonosios paprikos,
po žiupsnelį maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Paruoškite padažą: susmulkinkite česnaką, svogūnus, supjaustykite juostelėmis papriką ir viskč sudėkite į puodą, užpilkite aliejumi, vynu, pagardinkite pipirais, druska, užvirkite ir ataušinkite. Atsargiai sumaišykite žuvį, supjaustytą apie 5 cm dydžio gabaliukais, su alyvuogėmis, petražolėmis, krevetėmis, ančiuviais.

Viską apliekite padažu ir dar kartą permaišykite taip, kad žuvis nesutrumpėtų. Salotas išdėliokite į lėkštes, padengtas salotų lapais ir paruoštomis melisų šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668