500 g žuvies filė,
100 g paruoštų krevečių,
150 g ančiuvių filė,
4 šaukštų alyvuogių,
2 šaukštų smulkintų šviežių petražolių,
3 šakelių šviežių melisų,
8 šviežių salotų lapų,
3 šaukštų augalinio aliejaus,
6 šaukštų sauso baltojo vyno,
1 šaukšto citrinų sulčių,
2 svogūnų,
1 raudonosios paprikos,
po žiupsnelį maltų juodųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Paruoškite padažą: susmulkinkite česnaką, svogūnus, supjaustykite juostelėmis papriką ir viskč sudėkite į puodą, užpilkite aliejumi, vynu, pagardinkite pipirais, druska, užvirkite ir ataušinkite. Atsargiai sumaišykite žuvį, supjaustytą apie 5 cm dydžio gabaliukais, su alyvuogėmis, petražolėmis, krevetėmis, ančiuviais.
Viską apliekite padažu ir dar kartą permaišykite taip, kad žuvis nesutrumpėtų. Salotas išdėliokite į lėkštes, padengtas salotų lapais ir paruoštomis melisų šakelėmis.