Rūkyta žuvis su obuoliais ir krienų sviestu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rūkyta žuvis su obuoliais ir krienų sviestu


INGREDIENTAI:

400 g karštai rūkytos jūros žuvies (nototenijų) filė,
150 g bekono juostelių,
150 g sviesto,
2 saldžiarūgščių obuolių,
2-3 svogūnų,
400 g šaltų virtų bulvių,
4 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
po šaukštą smulkintų petražolių bei peletrūnų,
po 3 šaukštus obuolių sulčių ir aliejaus,
po 2 šaukštus vyno acto bei citrinų sulčių,
3 šaukštų tarkuotų krienų,
po žiupsnelį cukraus,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Kubeliais supjaustytus obuolius apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Supjaustykite nuluptus svogūnus, bulves, bekono juosteles bei žuvį. Keptuvėje įkaitinus aliejų bei 3 šaukštus sviesto apkepinkite bekono gabalėlius ir svogūnus. Apšlakstykite actu, obuolių sultimis.

Pabarstykite cukrumi, druska ir pipirais. Ataušinkite ir sukrėskite į dubenį su obuoliais, bulvėmis ir žuvies gabalėliais. Pabarstykite žalumynais. Prie salotų patiekite likusį minkštą sviestą, gerai išsuktą su krienais, ir šviežios duonos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668