Mamos sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mamos sriuba


INGREDIENTAI:

25 g sviesto,
250 g veršienos,
svogūnas,
2 morkos,
3 bulvės,
petražolių šaknis,
poras (baltoji dalis),
2 šaukštai citrinų sulčių,
1 l naminio arba tirpaus vištienos sultinio,
2 šaukštai smulkintų petražolių lapelių,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą, bulves, morkas, petražolių šaknis supjaustykite panašaus dydžio kubeliais, porą-žiedeliais. Svogūnus smulkiai sukapokite. Dideliame puode išlydykite sviestą ir pakepinkite mėsą. Apskrudusius mėsos gabaliukus išgriebkite, o likusiuose riebaluose pakepinkite svogūnus.

Kai jie pasidarys skaidrūs, sudėkite morkų, petražolių, mėsos kubelius, supilkite sultinį. Ant nedidelės ugnies virkite 15 min. Sudėkite bulves ir virkite 10 min. Sudėkite porus ir virkite dar 10 min. Prieš pat nukeliant nuo ugnies supilkite sultis, suberkite petražolių lapelius, pagardinkite pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668