Šaltalankių sultys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šaltalankių sultys


INGREDIENTAI:

1 l šaltalankių uogų,
100 g cukraus,
200 ml vandens.


GAMINIMAS:

Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą ir palikite ataušti. Uogas sugrūskite mediniu grūstuvu, išspauskite per retą audinį. Pirmojo spaudimo šaltalankių sultys būna didelės koncentracijos, jas geriau atskieskite. Taigi ant išspaudų užpilkite vėsaus virinto vandens, kad apsemtų, palaikykite maždaug pusvalandį ir dar kartą išspauskite.

Sumaišykite pirmojo ir antrojo spaudimo sultis, sirupą, pakaitinkite iki 85 laipsnių temperatūros (jokiu būdu neužvirinkite), supilkite į sterilius stiklinius indus ir sandariai uždarykite. Tarp paruoštos šaltalankių sultys turėtų išsilaikyti visą žiemą, bet jei nori būti visiškai tikra, indelius su sultimis gali dar papildomai pasterizuoti 85 laipsnių temperatūros vandenyje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668