8 bulvės,
šaukštas miltų,
0,5 kg maltos mėsos,
svogūnas,
4 kiaušiniai,
žalumynų,
druskos,
aliejaus,
grietinės.
GAMINIMAS:
Maltą mėsą (galite imti 90 proc. jautienos ir 10 proc. kiaulienos) apkepkite su smulkiai supjaustytu svogūnu. Smulkiai sutarkuokite bulves, įmuškite kiaušinius, įdėkite miltų, susmulkintų žalumynų (pavyzdžiui, krapų), druskos ir gerai išmaišykite.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir iškepkite didelius blynus. Ant kiekvieno iškepusio blyno krašto dėkite keptos mėsos ir susukite į vamzdelį. Paruoštus blynus šiek tiek pašutinkite orkaitėje. Patiekite su grietine, prieš tai apibarstę žalumynais.