Mėsos ir grybų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos ir grybų padažas


INGREDIENTAI:

200 g mėsos faršo,
150 g šviežiai virtų grybų,
1 didelio svogūno,
50 g sviesto,
2 šaukštų pomidorų pastos,
6 šaukštų baltojo vyno,
1-2 šaukštų miltų,
200 ml grybų sultinio.


GAMINIMAS:

Sviestą ištirpinkite keptuvėje, sudėkite miltus. Grybus supjaustykite riekutėmis ir kartu su smulkintais svogūnais kepkite svieste 5 min. Supilkite grybų sultinį ir virkite apie 10 minučių.

Sukrėskite pomidorų pastą, apkeptą mėsos faršą ir vyną. Viską išmaišius virkite apie 15 minučių. Paruoštą padažą patiekite prie makaronų ar virtų bulvių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668