Mėsos ir grybų padažas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos ir grybų padažas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

200 g mėsos faršo,
150 g šviežiai virtų grybų,
1 didelio svogūno,
50 g sviesto,
2 šaukštų pomidorų pastos,
6 šaukštų baltojo vyno,
1-2 šaukštų miltų,
200 ml grybų sultinio.

GAMINIMAS:

Sviestą ištirpinkite keptuvėje, sudėkite miltus. Grybus supjaustykite riekutėmis ir kartu su smulkintais svogūnais kepkite svieste 5 min. Supilkite grybų sultinį ir virkite apie 10 minučių.

Sukrėskite pomidorų pastą, apkeptą mėsos faršą ir vyną. Viską išmaišius virkite apie 15 minučių. Paruoštą padažą patiekite prie makaronų ar virtų bulvių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668