Provanso padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Provanso padažas


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
4 stiklinių pomidorų padažo paruošto su žuvų sultiniu,
2 svogūnų,
200 g baravykų,
2 šaukštų aliejaus,
3 skiltelių česnako,
1 šaukšto sviesto,
provanso prieskoninių žolelių mišinio,
druskos.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinkite aliejuje, sudėkite susmulkintus virtus grybus ir kepkite 5 min. Po to viską sudėkite į pomidorų padažą, pasūdykite, sudėkite prieskonius ir virkite dar 15 min. Po to sudėkite sugrūstus česnakus ir sviestą. Tinka prie troškintų žuvų patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668