500 g rabarbarų,
200 g slyvų,
6 saldžių bandelių,
100 g sviesto,
2 kiaušinių,
100 g cukraus,
200 ml pieno,
2 šaukštų krakmolo.
T r u p i n i a m s:
200 g miltų,
150 g sviesto,
50-60 g rudojo cukraus.
GAMINIMAS:
Bandeles supjaustykite kubeliais ir užpilkite pasaldintu pienu. Sviestą ištrinkite su tryniais ir cukrumi, išmaišykite su išmirkytomis bandelėmis. Į masę atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus ir supilkite į riebalais išteptą indą. Slyvas nuplaukite ir stambiai supjaustykite, rabarbarus supjaustykite stambiais kubeliais ir apvirkite cukraus sirupe.
Supilkite ištirpintą krakmolą ir užvirkite. Ataušinkite. Bandelių masę sudėkite į kepimo indą, išteptą riebalais, sukrėskite uogienę, ant viršaus užbarstykite paruoštus trupinius iš miltų, cukraus ir sviesto. Kepkite orkaitėje 30 minučių.