Varškės apkepas su uogomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės apkepas su uogomis


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
50 g maltų migdolų,
50 g miltų,
sviesto kepimo formai ištepti,
1/4 l grietinėlės,
400 g varškės,
4 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
50 g cukraus,
po 200 g aviečių,
braškių ir
gervuogių,
100 g cukraus,
džiūvėsėlių pabarstyti.


GAMINIMAS:

Miltus ir migdolus sumaišykite. Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais. Varškę ištrinkite su kiaušinio tryniais, baltymus su žiupsneliu druskos išplakite iki standumo, pamažu suberkite cukrų. Dubenyje išmaišykite plaktą grietinėlę, miltų ir migdolų mišinį, varškę ir plaktus baltymus.

Masę sukrėskite į formą, paviršių išlyginkite ir kepkite 45 min. iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Uogas nuplaukite, apibarstykite cukrumi ir padėkite, kad išsiskirtų sultys. Apkepą patiekite kartu su uogomis. Skanus tiek karštas, tiek šaltas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668