400 g bulvių,
120 g morkų,
120 g kopūstų,
2 svogūnų,
2 kiaušinių,
2 šaukštų miltų,
100 g grietinės,
50 g sūrio,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Paruoškite faršą: sutarkuotas šiaudeliais morkas, kopūstus, svogūnus užpilkite nedideliu kiekiu vandens, įberkite druskos, pipirų, įdėkite grietinės ir patroškinkite. Virtas bulves sumalkite mėsmale, įdėkite miltų, įmuškite kiaušinius, išmaišykite.
Padarykite plokščius paplotėlius, į kiekvieno vidurį įdėkite paruošto įdaro, kraštus sulipdykite. Suktiniai turi būti pyragėlių formos. Juos dėkite į riebalais pateptą kepimo formą, apliekite grietine, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašaukite į karštą orkaitę ir iškepkite.