Ropinio kopūsto sluoksniuotis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ropinio kopūsto sluoksniuotis


INGREDIENTAI:

(2 porcijoms)
2 vidutinio dydžio ropinių kopūstų,
1 šaukšto sviesto,
100 g saliamio dešros ar virto kumpio,
2 šaukštų grietinės,
100 g griežinėliais pjaustyto fermentinio sūrio,
1-2 kiaušinių,
2-3 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Nuluptus ropinius kopūstus perpjaukite į 4 dalis ir maždaug 20 min. virkite pasūdytame vandenyje. Tuo metu plokščią apkepo indą iškepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais. Atvėsusius ropinius kopūstus supjaustykite griežinėliais. Pusę jų paskleiskite indo dugne, užklokite dešros arba kumpio bei sūrio griežiniais.

Ant viršaus uždėkite antrą ropinių kopūstų sluoksnį. Kiaušinius išplakite su grietine, užpilkite ant ropinių kopūstų, viską gausiai apibarstykite džiūvėsėliais, uždėkite kelis sviesto gabalėlius. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668