450 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
2 vidutinio dydžio svogūnų,
1-2 česnako skiltelių,
300 g tarkuoto moliūgo,
1-2 šakelių šviežių arba džiovintų rozmarinų,
1-2 šaukštų aliejaus,
500 g kiaulienos,
2 šaukštų pomidorų tyrės,
mėgstamo padažo,
1 paprikos,
300 g pomidorų,
100 g fetos sūrio,
4 kiaušinių,
150 g grietinėlės,
5 šaukštų džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Moliūgą smulkiai sutarkuokite (bulvių tarka), apkepkite kartu su susmulkintais svogūnais ir česnakais. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, grietinėle, džiūvėsėliais, pomidorų tyre, žalumynais, prieskoniais ir apkeptu moliūgu. Tešlą iškočiokite ir subadykite.
Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi, į jį dėkite tešlą, sukrėskite įdarą, ant viršaus dėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir apibarstykite trupintu fetos sūriu. Tešlą patepkite plaktu kiaušinio tryniu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol tešla pagels. Patiekite karštą su mėgstamu padažu.