(4 porcijoms)
300 g vištienos (tinka vidinė viščiukų filė),
2 svogūnų,
4 šaukštų kario pastos (Tailando),
2 jaunų cukinijų,
2 saldžiųjų paprikų,
2 baklažanų,
2 šviežių česnakų laiškų,
5 aitriųjų paprikų,
750 ml kokosų pieno,
1 žaliosios citrinos sulčių,
2 šaukštų žuvų padažo,
gabalėlio imbiero,
pagal skonį cukraus.
GAMINIMAS:
Svogūnus, cukinijas, paprikas, baklažanus ir česnakų laiškus susmulkinkite. Pusę kiekio kokosų pieno užvirinkite, įdėkite kario pastą ir lėtai virkite, kol ji visai ištirps. Pieno ir kario mišinyje apvirkite mėsos gabalėlius.
Kai mėsa pabals, supilkite likusį kokosų pieną, žuvų padažą, citrinos sultis, įberkite cukraus, išmaišykite. Įdėkite susmulkintas daržoves ir viską patroškinkite. Kai daržovės beveik suminkštės, įmeskite neprapjautas aitriąsias paprikas. Patiekite su biriais ryžiais.