100 g dešros arba virtos mėsos,
50 g šoninės,
paprikos ankštis,
pomidoras,
svogūnas,
raugintas agurkas,
2 kiaušiniai,
miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
2-3 pievagrybiai,
fermentinio sūrio,
maltos paprikos,
ketčupo,
pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Didelėje keptuvėje pakepinti dešros griežinėlius, šoninę. Suberti supjaustytą svogūną, papriką, pomidorą, agurką. Šiek tiek pakepinti, įberti druskos, pipirų, maltos paprikos. Kiaušinius išplakti, dėti kepimo miltelius, o miltų berti tiek, kad tešla būtų tiršta. Šia tešla užpilti daržoves ir dešrą, kepti ant vidutiniškai įkaitintos viryklės. Kai omleto paviršius sutvirtės, suberti smulkiai supjaustytus ir pakepintus pievagrybius, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Omletą įdėti į karštą orkaitę ir kepti, kol išsilydys sūris. Patiekti karštą su ketčupu.