500 g kiaulienos kumpio,
1 šaukštelio malto imbiero,
2 morkų,
1 svogūno,
300 g salierų šaknies,
300 g soros kruopų,
8 šaukštų sojos padažo,
50 g alyvuogių,
3 šaukštų aliejaus,
puodelio sultinio,
aitriosios paprikos,
pagal skonį druskos,
medaus.
GAMINIMAS:
Nuplautas daržoves susmulkinkite kubeliais. Kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, suberkite į pakaitintą aliejų. Kepkite kartu su morkomis, salierų šaknimis ir svogūnais. Kai produktai apskrus, juos pabarstykite kiaulienos prieskoniais, druska, maltais imbierais, aitriąja paprika ir dar pakepkite.
Supilkite medų, sultinį, alyvuoges, išvirtas sorų kruopas ir troškinkite apie 20 min. Šį patiekalą patiekite su salotomis iš salotų lapų, mėlynojo svogūno žiedų ir pomidorų skiltelių.